Zsírban-olajban sütés fortélyai TARTALOMJEGYZÉK:Milyen sütőolajok közül választhat?Az olajban sült ételek minőségének szabályozásaHibaelhárításNéhány használati tippAz olaj romlását befolyásoló tényezőkSzakkifejezések BUNGE SZAKMAI ANYAG LETÖLTÉS További szakmai anyagok Share on facebook Facebook Share on email Email
Fenntartható Gasztronómia Díjat alapított a METRO Június 18-a 2016-tól a Fenntartható Gasztronómia Napja, az Egyesült Nemzetek Szövetsége kezdeményezésére. Ez alkalomból idén Fenntartható Tovább»
Megkeresésünkre válaszolt a Pénzügy Minisztérium Mellékelve olvashatják Pénzügy Minisztérium válaszát, az előzőleg már tájékoztatásul megküldött megkeresésünkre. A válasz mellé ismét Tovább»
Válaszolt megkeresésünkre a Közbeszerzési Hatóság elnöke : megkeresés+ válasz mellékelve olvasható Tovább»