Díjazottak
I. helyezett: Hungast Pécs
előétel: Nílusi sügér krokett, édesköményes mézes almasaláta, zeller panna cotta, zellermajonéz
főétel: Pirított csirkemell, lecsó tartelette, snidlinges burgonyapüré, párolt zöldségek, kakukkfüves jus
desszert: Sárgabarack mousse, sable tészta, fehércsoki namelaka, maracuja gél
II. helyezett: Hungast Bakony Gaszt (Veszprém)
előétel: Forró lecsókrémleves, paprikás zöldségtekerccsel, lestyános sajtkrémmel és magvas ropogóssal
főétel: Kacsamell sárga céklával töltve, kelkáposztás-szilvás házi nudlival és pecsenyelével
desszert: Mandulás-zabpelyhes tortácska kapros tejfölmousse-al, fehércsokoládéval és édesköményes-mézes cukkinisalátával
III. helyezett: Eurest Győr
előétel: Hűvös paradicsomleves zellerrel, sárgadinnyével
főétel: Izsóppal fűszerezett királypecsenye, kápiakrémmel, sült túróval
desszert: Nyári ringlószilvás nemgombóc
Legjobb előétel: Deutsche Schule Budapest
Afrikai harcsatekercs, szezámos mángold és céklalevéllel, savanyított zöldalmával, és hideg citrusos mártással
Legjobb főétel: Eurest Győr
Izsóppal fűszerezett királypecsenye, kápiakrémmel, sült túróval
Legjobb desszert: Hungast Bakony Gaszt (Veszprém)
Mandulás-zabpelyhes tortácska kapros tejfölmousse-al, fehércsokoládéval és édesköményes-mézes cukkinisalátával