Elnökségünk tagjai elismert szakemberek, akik a képzettségük, gyakorlati tapasztalatuk és munkájuk okán széles szakmai és szakértői összefogást reprezentálnak.

Rózsás Anikó

Elnök

Gyakorló közétkeztető, dolgozott élelmezésvezetőként, végzett diétás szakács, élelmezésvezető és dietetikus. Jelenleg egy étkeztető cég területi vezetője, egy régió étkeztetéséért felel.2012- ben választották meg a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetségének (KÖZSZÖV) elnökének. A tisztséget azóta is változatlan lelkesedéssel, fáradhatatlanul a szakma iránt érzett nagy tisztelettel és teherbírással végzi. A megbízást azért vállalta el, hogy segítse a közétkeztetés színvonalának emelését, a szakma presztízsének helyreállítását.
Munkájában törekszik arra, hogy népszerűsítse a korszerű, egészséges táplálkozást, miközben őrködik a magyar konyha hagyományainak megőrzésén. Alapítóként vesz részt a közétkeztetés szakácsverseny szervezésében és értékelésében.
2001-ben megnyerte a Közétkeztetők I. Országos Szakácsversenyét, 2004-ben a Nemzetközi Gasztronómiai verseny ezüstérmese lett.
2018-ban Gasztronómiáért érdemérmet kapott.

Páger Zsolt

ALElnök

2001-ben végzett a Szegedi Tudományegyetemen élelmiszertechnológus mérnökként minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirányon, majd minőségügyi szakmérnök másoddiplomáját 2007-ben szerezte meg a Budapesti Műszaki Főiskolán.
Minőségügyi rendszermenedzser, ISO 9001 / ISO 22000 vezető auditor. Magyarország piacvezető közétkeztető vállalatának üzletfejlesztési igazgatója. Munkájához tartozik a szervezet szabályozóinak kialakítása, a szolgáltatásminőség, élelmiszer-biztonság, szakmai, jogszabályi megfelelőség felügyelete. Elkötelezett a gyermekétkeztetés reputációjának fejlesztése iránt, melyhez meglátása szerint a minőségszemlélet és a megfelelő kommunikáció egyaránt elengedhetetlen.

Borókné Tömösváry Lilla

ALElnök

Okleveles dietetikus. Pályáját dietetikusként kezdte, majd 20 évig élelmezési osztályvezetőként dolgozott. A kórházi élelmezések funkcionális privatizációja kapcsán egy multinacionális nagyvállalathoz került, ahol eleinte a kórházi élelmezési üzemeket felügyelte, majd iskolai, óvodai, és a munkahelyi étkeztetési területtel is megismerkedett. Érdekli az egészséges életmód és az egészséges táplálkozás.
Célja, hogy segítse az élelmezésvezetőket munkájukban, átadja tapasztalatait, és megvalósuljon a minőségi közétkeztetés. Jelenleg dietetikusként táplálkozási tanácsadással foglalkozik.

Zoltai Anna

Elnökségi Tag

Közegészségügyi-járványügyi felügyelő, élelmiszer-biztonsági szakmérnök. 43 éves hatósági munkája során számtalan élelmiszer eredetű megbetegedés kivizsgálásában, adatainak elemzésében, és élelmiszer-biztonsági szabályozásokban vett részt. 12 évig a NÉBIH Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztályát vezette, közben kidolgozták és bevezették a támogató, fejlesztő módszerre épülő „Minőségvezérelt Közétkeztetés Programot”. Mindig kiemelt figyelmet fordított a dolgozók és a fiatalok képzésére, az ismeretterjesztésre. Oktat a cukrász mesterképzésben, és vendég előadóként több felsőoktatási intézményben. Vezeti a vendéglátás és étkeztetés „Jó Higiéniai Gyakorlat”-ot (GHP) kidolgozó munkacsoportot, és 2013-tól részt vesz a Közétkeztetési Szakácsversenyek (KÖSZ) szervezésében. Jelenleg egyéni vállalkozóként élelmiszer-biztonsági tanácsadóként dolgozik, és örömmel vesz részt a közétkeztetés, az étkezési kultúra fejlesztésében, a minőségi élelmiszerekkel kapcsolatos ismeretek terjesztésében. Munkájáért Pro Hygiéne díj, Pest megye Közigazgatásáért és MGSZH elnöki oklevelek, Magyar Köztársasági Ezüstérdemkereszt, Kentaur emlékszobor, Közétkeztetési Nívódíj és Gasztronómiáért Érdemérem elismerésekben részesült.

Végh Tamás

Elnökségi Tag

Egy nagy közétkeztető cég gasztronómiai igazgatója. Cégcsoportjánál felügyeli a közétkeztetésben az egészséges táplálkozás kritériumainak megfelelő ízletes és változatos fogások szolgáltatását. Munkájához tartozik a gyakorló szakácsok fejlesztése, trénerezése, receptek kidolgozása, új alapanyagok és technológiák tesztelése, étlapok tervezése is. Fiatal szakács kora óta a közétkeztetésben tevékenykedik. Korábban versenyzőként szerepelt közétkeztetési versenyeken, a megújult közétkeztetési szakversenyeken pedig alapító szervezőként vesz részt. Mesterszakácsként számos egyéb verseny meghívottjaként rendszeresen zsűrizik szerte az országban, és határainkon túl egyaránt. Szívügye a minőség a közétkeztetésben, ennek érdekében számos újítást vezetett be a gyakorlatban. Szívesen használja úgy a modern ételkészítési technológiákat mint a térségben újnak számító alapanyagokat.

Boros Attila

Elnökségi Tag

Gyakorlott közétkeztetési vállalatvezető, a Prizma -Junior Étkeztetési üzletág igazgatója. Munkájához tartozik többek között a vállalati és gyermek közétkeztető részlegek irányítása.

némedi józsef, közétkeztetés

Némedi József

Elnökségi Tag

1984-ben végzett az Ecseri úti (mai Gundel) iskolában. A Pannónia V.V. Szállodájában kezdett dolgozni, majd itt lett chef. Dolgozott magán vendéglátásban, és Ausztriában, egy elegáns kastélyban is. Hazatérése után a közétkeztetésben helyezkedett el, és ebben a szegmensben dolgozik 1992 óta. Jelenleg egy felnőtt étkeztető vállalat minőségirányítási vezetője. A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség mesterszakácsa, és a Gasztronómiáért érdemérem birtokosa. Számtalan hazai, és külföldi versenyen ért el dobogós helyezéseket, arany érmet. A Közétkeztetők Országos Szakácsversenyének életre ötletgazdája, életre hívója és szakmai vezetője, irányítója, a verseny motorja.

Ambrus György

elnökségi tag

Mesterszakács, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség (MNGSZ) szakács alelnöke. Kezdetben a gyulai Aranykereszt Vendéglő főszakácsaként dolgozott, majd a Kétegyházi Szakmunkásképző Intézet konyhavezetője volt, később a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet hivatásos állományú konyhavezetője lett. A szakács mestervizsgát 2005-ben tette le, és ugyanabban az évben lett szakoktatója a Harruckern János Közoktatási Intézménynek is.

Az Erfurtban rendezett Szakács–Cukrász Olimpián 2008-ban egyéni aranyérmet szerzett, egy évvel később pedig a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség mester bizottsága által adományozott mesterszakács kinevezés tulajdonosa lett. A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség mester bizottságától 2010-ben zsűri plakettet kapott, ugyancsak 2010-ben Luxemburgban a Szakács-Cukrász Világbajnokságon csapatban lett ezüstérmes. 2012-ben a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség szakács válogatottjának csapatkapitánya, majd 2014-ben ugyanennek a csapatnak a managere. 2014-ben a szakács szakma magyarországi legrangosabb elismerésének számító Venesz József-díjat is átvehette, 2016- ban a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség “A Gasztronómia Nagykövete” címmel tünteti ki. Jelenleg a Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán Kórház Élelmezési Osztályának Osztályvezetője

Támogatóink

Export-Import Kft.

Nagykonyhai kiegészítők

Hunnia Kristály Kft.

Scroll to Top
X