Rózsás Anikó leköszönő elnök gondolatai

A Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége leköszönő elnökeként, gratulálok az új Elnök Asszonynak, az Elnökség tagjainak, és a megválasztott tagoknak.
A mai nappal megszűnik két ciklust is végigölelő elnöki tisztségem, a mandátumom lejárt. Ebből az alkalomból szeretném megköszönni az elnökségi tagoknak, munkatársaimnak, támogatóinknak, partnereinknek áldozatos, sokszor erőn felüli munkáját és támogatását.

KÖZSZÖV közgyűlés

A Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége 2021. július 20-án a Lurdy Konferencia Központban megtartotta közgyűlését.

Néhány gondolat a levesekről

Egészen a legutóbbi időkig a leves a magyar konyha kedvelt, jellemző étele volt. Fogyasztása több okból, az utóbbi időben háttérbe szorult. Érdemes újra felfedezni a levesekben rejlő lehetőségeket, amely a hagyományok, és régi szokások megőrzése mellett, különösen nyáron számtalan táplálkozási előnnyel jár.

Az ételmintáról

Az utóbbi időben elég sok megkeresés, kérdés ékezett hozzánk, az ételminták kapcsán. Ahhoz, hogy az erre vonatkozó szabályozást, – ami a 62/2011. (VI.30.) VM rendeletben, illetve bővebben kibontva a HGP 6.8.4. fejezetében megtalálható- megértsük, kezdjük az elején.

Scroll to Top
X