Közétkeztetés, hírek, információk, jogszabály és rendelet változások

Minőségi megújulás a menzákon

Ablakon Kiadott Étel Helyett Svédasztalos Étkeztetést, Egyetlen Menü Helyett Szélesebb Kínálatot Vezetne Be A Hazai Menzákon A Közétkeztetők És Élelmezésvezetők Országos Szövetsége. A Szakmai Szervezet Szerint A Közétkeztetési Rendszer Minden Területe Megérett A Felülvizsgálatra, Olyan Változásokra Van Szükség, Amelyek Garantálják, Hogy A Lemorzsolódás Helyett Egyre Többen Vegyék Igénybe A Közétkeztetést, S Jussanak Egészséges, Tápláló Ételhez.

Tovább olvasom »

Regisztrációs kötelezettség November 1-től

A turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló törvény végrehajtásáról szóló 235/2019.(X.15.) Korm. rendeletet 2. § (15) bekezdése értelmében adatszolgáltatásra kötelezett az a vendéglátó üzlet, amely nyugtaadási kötelezettségének pénztárgéppel köteles eleget tenni a 48/2013. (XI. 15.) NGM rendelet, azaz a pénztárgépek műszaki követelményeiről, a nyugtakibocsátásra szolgáló pénztárgépek forgalmazásáról, használatáról és szervizeléséről, valamint a pénztárgéppel rögzített adatok adóhatóság felé történő szolgáltatásáról szóló rendelet alapján.

Tovább olvasom »

KÖZSZÖV Meghívó 2022.02.10-i online előadás

Kedves Tagjaink, Támogatóink! 2022.02.10-én, csütörtökön 14:30 órai kezdettel online előadást rendezünk “Fenntarthatóság az asztalon – Hogyan csökkentsük az élelmiszerpazarlást” témában. Az esemény RÉSZLETES LEÍRÁSA ide kattintva megtekinthető. A részvétel KÖZSZÖV tagok számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A JELENTKEZÉSI LAPOT ide kattintva töltheti ki. Szeretettel várjuk Önöket a tartalmasnak ígérkező webináriumon. Üdvözlettel: Páger Zsolt alelnök

Tovább olvasom »

Támogatóink

Export-Import Kft.

Nagykonyhai kiegészítők

Hunnia Kristály Kft.

Scroll to Top
X